Logopediepraktijk Gulpen
Molenweg 15a
6271 JN  Gulpen

+31 43 450 42 26

E -mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken nauw samen met scholen om een zo best mogelijke en optimale behandeling voor onze kinderen te krijgen. Veel klachten worden in de klas door de leerkracht geconstateerd. Het is belangrijk dat de leerkracht signaleert en tijdig actie onderneemt. Leerkrachten kunnen bij ons terecht voor informatie en advies. Bel ons op nummer 043 450 42 26 of stuur een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden kan alleen als u in bezit bent van een geldige verwijzing van uw huisarts of specialist. U kunt dan de praktijk bellen voor het maken van een afspraak. Bij de eerste afspraak moet u uw verwijzing van de huisarts, jeugdarts, medische specialist of tandarts meenemen. Indien behandeling aan huis noodzakelijk is dan zal de verwijzer dit moeten vermelden op de verwijzing. Bij de eerste afspraak is het verplicht om uw zorgpas en een identiteitsbewijs aan de logopedist te laten zien.

Logopedie is zorg die nodig is als er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Logopedisten behandelen stoornissen op het gebied van de persoonlijke communicatie. Zij houden zich daar - naast bezig met voorlichting, preventie en onderzoek. Er vindt steeds meer wetenschappelijk onderzoek plaats naar de effecten van logopedie. Logopedie is gespecialiseerde (gezondheids)zorg of paramedische zorg.

Lees verder

Verwijzers kunnen zijn: huisartsen, specialisten, etc. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Back to top