Logopediepraktijk Gulpen
Molenweg 15a
6271 JN  Gulpen

+31 43 450 42 26

E -mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze praktijk biedt tal van mogelijkheden en faciliteiten. We hebben twee behandelkamers met elk voldoende ruimte voor een logopedische behandeling. Elke ruimte is voorzien van een gezellige, echter effectieve inrichting. Tevens is er voldoende oefen- en spelmateriaal aanwezig. In elke ruimte is een wasbak.

Lees verder

Onze praktijk biedt de mogelijkheid tot alle mogelijke logopedische behandelingen. Onze logopedistes zijn gespecialiseerd op het gebied van dyslexie en ontwikkelingsachterstanden en hebben een ruime ervaring van meer dan vijftien jaar binnen hun vakgebied.

Lees verder

Kwalitatief en effectief de beste logopedische zorg bieden voor iedereen die logopedische hulp kan gebruiken. Volwassenen en kinderen met stem-, spraak-, taal-, slik- en gehoorproblemen zijn bij ons welkom. Wij zijn specialisten op het gebied van dyslexie.

Lees verder

Adinda Kuypers:

Adinda is allround logopediste met als specialisatie dyslexie en ontwikkelingsachterstanden bij kinderen. Als praktijkhoudster is ze in 1996 gestart in Gulpen, nadat ze een aantal jaren in loondienst met verschillende doelgroepen had gewerkt. Met al haar ervaring is Adinda een zeer goede en betrouwbare logopediste.

Back to top