Logopediepraktijk Gulpen
Molenweg 15a
6271 JN  Gulpen

+31 43 450 42 26

E -mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je (para)medische zorg ontvangt, zoals ook in onze logopediepraktijk, moet je een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien. Zorgverleners controleren daarmee of jij degene bent, die bij het Burgerservicenummer (BSN) hoort.


De overheid wil met deze legitimatieplicht in de zorg, fraude tegengaan.

Lees verder

Aanmelden kan alleen als u in bezit bent van een geldige verwijzing van uw huisarts of specialist. U kunt dan de praktijk bellen voor het maken van een afspraak. Bij de eerste afspraak moet u uw verwijzing van de huisarts, jeugdarts, medische specialist of tandarts meenemen. Indien behandeling aan huis noodzakelijk is dan zal de verwijzer dit moeten vermelden op de verwijzing. Bij de eerste afspraak is het verplicht om uw zorgpas en een identiteitsbewijs aan de logopedist te laten zien.

Volwassenen kunnen problemen ondervinden bij de communicatie. Het gaat dan vaak over heesheid of moeite met het gebruik van de stem en adem bij spreken of zingen.

Lees verder

Logopedische zorg valt onder paramedische zorg en wordt gedekt vanuit het basispakket.

Lees verder

Ouders van (jonge) kinderen zijn in principe bij de therapie aanwezig. Dit vinden wij zeer belangrijk, omdat de ouders de grootste rol hebben in de ontwikkeling van hun kind en hierdoor thuis gemakkelijker aan de slag kunnen.

Lees verder

Mocht u ergens niet tevreden over zijn of een klacht hebben over de behandeling, dan kunt u daarover altijd contact met ons opnemen via +31 (0)43 450 42 26 zodat wij in overleg met u naar een passende oplossing kunnen zoeken. U kunt uw klachten ook schriftelijk aan ons sturen.
Dit kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post: Molenweg 15a, 6271 JN Gulpen.

Lees verder

Wij vinden het belangrijk dat de privacy van onze patiënten goed is geborgd. Dit privacyreglement beschrijft hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, waaronder medische gegevens.

Als u vragen heeft over het privacyreglement kunt u hiermee terecht bij uw behandelaar. Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact opnemen met de praktijk, 043-4504226.

Lees verder

Heeft u als ouder het gevoel dat uw kind zich communicatief niet zo ontwikkelt als andere kinderen? Komt het spreken niet op gang of maakt u zich zorgen over de taal- en spraakontwikkeling bij uw kind? Via uw huisarts kunt u een verwijzing vragen en naar ons toe komen. Een kind is in principe nooit te jong voor logopedie. Logopedie zit in het basispakket en wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Lees verder
Back to top